Straty i marnotrawstwo żywności w produkcji roślinnej

Program of reducing food losses and waste in Poland

O projekcie PROM

Projekt PROM ma na celu zbadanie, ile żywności marnuje się w Polsce w całym łańcuchu produkcji – tzw. „od pola do stołu”. To pierwsza tego typu inicjatywa badawcza w naszym kraju. Najnowsze wyniki dostarczą nam informacji, w jaki sposób możemy przeciwdziałać marnowaniu żywności.

Więcej o projekcie PROM »

  • sg_02.jpg
  • sg_03.jpg
  • sg_04.jpg
  • sg_05.jpg
  • sg_06.jpg
  • sg_07.jpg
Pomóż nam ratować
żywność i przekazywać ją
potrzebującym! Bo głód
to nie bajka…

Wpłacam

Adres korespondencyjny:
Al. Jerozolimskie 30 lok. 8
00-024 Warszawa

tel.: (22) 654 64 00
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.