fot-ios-bip

W skali świata marnowanych jest prawie miliard ton żywności, w Europie blisko 88 mln ton. W samej Polsce to 5 mln ton

Seminarium_naukowe_2

Serdecznie zapraszamy na seminarium naukowe w formule on-line:
Jak ograniczyć marnotrawstwo żywności? Działania, zalecenia.
27 kwietnia 2021, godz. 10.00

aktualnosc-komunikat-12

Marnotrawstwo żywności stanowi szeroko zakrojony obszar badawczy, który wcześniej nie był analizowany z uwagi na brak dostępu do wiarygodnych informacji oraz trudności z pozyskaniem danych źródłowych.

15-03-21

Jak wynika z przeprowadzonych badań w ramach projektu PROM przez Instytut Ochrony Środowiska-Państwowy Instytut Badawczy

aktualnosc-komunikat-12

Serdecznie zapraszamy na seminarium naukowe w formule on-line:
Pozyskiwanie danych dotyczących strat i marnotrawstwa żywności w Polsce.
Założenia, metody, problemy.

Adres korespondencyjny:
Al. Jerozolimskie 30 lok. 8
00-024 Warszawa

tel.: (22) 654 64 00
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.