11 sierpnia 2020

Starty i marnotrawstwo żywności w Polsce. Skala i przyczyny problemu – nowa publikacja

Praca zbiorowa pt. Starty i marnotrawstwo żywności w Polsce. Skala i przyczyny problemu stanowi kompleksowe omówienie zagadnień związanych z powstawaniem strat i marnotrawstwa żywności w Polsce. Do przygotowania oraz recenzji monografii zaproszeni zostali naukowcy-eksperci, których wiedza, doświadczenie oraz zainteresowanie tematyką, pozwoliły na przygotowanie interesującej publikacji, która w sposób oryginalny i twórczy przedstawia zagadnienie strat i marnotrawstwa żywności.

życzymy miłej lektury

11 sierpnia 2020

Starty i marnotrawstwo żywności w Polsce. Skala i przyczyny problemu – nowa publikacja

Praca zbiorowa pt. Starty i marnotrawstwo żywności w Polsce. Skala i przyczyny problemu stanowi kompleksowe omówienie zagadnień związanych z powstawaniem strat i marnotrawstwa żywności w Polsce. Do przygotowania oraz... czytaj dalej

30 czerwca 2020

Poradniki dobrych praktyk ograniczania strat i marnotrawstwa żywności

W ramach projektu pt. Opracowanie systemu monitorowania marnowanej żywności i efektywnego programu racjonalizacji strat i ograniczania marnotrawstwa żywności (PROM) powstały trzy poradniki dobrych praktyk w zakresie... czytaj dalej

Zobacz wszystkie aktualności