11 sierpnia 2020

Starty i marnotrawstwo żywności w Polsce. Skala i przyczyny problemu – nowa publikacja

Praca zbiorowa pt. Starty i marnotrawstwo żywności w Polsce. Skala i przyczyny problemu stanowi kompleksowe omówienie zagadnień związanych z powstawaniem strat i marnotrawstwa żywności w Polsce. Do przygotowania oraz recenzji monografii zaproszeni zostali naukowcy-eksperci, których wiedza, doświadczenie oraz zainteresowanie tematyką, pozwoliły na przygotowanie interesującej publikacji, która w sposób oryginalny i twórczy przedstawia zagadnienie strat i marnotrawstwa żywności.

życzymy miłej lektury

23 listopada 2020

Zapytanie ofertowe nr 2/2020/PROM

Federacja Polskich Banków Żywności w Warszawie zaprasza do składania ofert dotyczących rozbudowy systemu enova365 o moduł Business Intelligence w ramach projektu pt. „Opracowanie systemu monitorowania marnowanej... czytaj dalej

13 listopada 2020

Wynik zapytania ofertowego nr 1/2020/PROM

Federacja Polskich Banków Żywności w Warszawie dokonała oceny ofert dotyczących „Opracowania przewodnika ograniczania marnotrawstwa żywności poprzez realizację eksperckiego badania metodą delficką” w ramach... czytaj dalej

Zobacz wszystkie aktualności