13 listopada 2020

Wynik zapytania ofertowego nr 1/2020/PROM

Federacja Polskich Banków Żywności w Warszawie dokonała oceny ofert dotyczących „Opracowania przewodnika ograniczania marnotrawstwa żywności poprzez realizację eksperckiego badania metodą delficką” w ramach projektu pt. „Opracowanie systemu monitorowania marnowanej żywności i efektywnego programu racjonalizacji strat i ograniczania marnotrawstwa żywności” (PROM). W wyniku oceny do realizacji zadania została wybrana firma 4CF sp. z o.o., ul. Górskiego 9, 00-033 Warszawa. Koszt oferty to 58 363,50 zł brutto.

 

 

23 listopada 2020

Zapytanie ofertowe nr 2/2020/PROM

Federacja Polskich Banków Żywności w Warszawie zaprasza do składania ofert dotyczących rozbudowy systemu enova365 o moduł Business Intelligence w ramach projektu pt. „Opracowanie systemu monitorowania marnowanej... czytaj dalej

13 listopada 2020

Wynik zapytania ofertowego nr 1/2020/PROM

Federacja Polskich Banków Żywności w Warszawie dokonała oceny ofert dotyczących „Opracowania przewodnika ograniczania marnotrawstwa żywności poprzez realizację eksperckiego badania metodą delficką” w ramach... czytaj dalej

Zobacz wszystkie aktualności